Legenden

Uddannet som eventkoordinator er færdig og hvad så?
Fuld af energi og gode ideer og verdens bedste i event.
Under afslutningsfesten bliver der sagt en masse og det meste bliver ikke husket. Men en ting satte sig fast…

”Du skal da lave dit eget firma, skal du ikke…?” Spørgsmålet fæstede sig og dukkede op hele tiden.

Jeg havde egentlig ikke tænkt på det inden. Men det giver egentlig mening. Jeg er holdt op i de sidste jobs jeg har haft, fordi jeg var træt af at blive sat til opgaver, der ikke lige gav mening eller udfordring. Netop derfor kunne det være sjovt at lave sit eget. Tage de opgaver, som interesserede mig og sige nej til dem som ikke var interessante. Ja, jeg ved, det er i en ideel verden, det kan lade sig gøre. Men tanken om at være sin egen chef, tiltalte mig mere og mere.

Nu har jeg aldrig været den der trækker ting i langdrag, især ikke når jeg føler det er det rigtige at gøre.

Så her har I mig og firmaet; Carsten Hansen – Gi Den Gas!